Reklam

Sponsor Bağlantılar

sad

Bir Deniz Hikayesi 2. Bölüm özeti Ve Fragmanı

Kanal D`nin Yeni Dizisi Bir Deniz Hikayesi 1. Bölüm Fragmanı Nefesleri Kesti ilk kısmıyle seyirciden Tam Not piyasa Bir Deniz Hikayesi 2.Bölüm Fragmanıyla yine Nefesleri Kesti Bir Deniz Hikayesi 2.Bölümde Neler Olacak merak konusu?

Kanal D`nin Yeni Dizisi Bir Deniz Hikayesi 1. Bölüm Fragmanı harikaydı Nefesleri Kesti diyebileceğimiz  ilk bölümüyle izleyicilerden Tam Not aldı Bir Deniz Hikayesi 2. Bölüm Fragmanı ise büyük bir  merak konusu.
http://birdenizhikayesisonbolum.blogspot.com/

 BiR DENiZ HiKAYESi 1.BöLüM öZETi:

Küçük Deniz, bir kasabada aşırı sevilmiş olduğu ve kahramanı şekilde gördüğü babası Hakan ile beraber mütevazı bir yaşam sürmektedir. Mahallenin esnafı vasıtası ile tüm haylazlıklarına karşın çok fazla sevilen Deniz, sevinçli bir çocuktur; fakat annesinin yaşamda olduğunu bilmediğinden, Deniz’in bir yanı herzaman eksiktir. Hakan ile Zeynep ise, Hakan teknesinde kaptanlık yaparken tanışmışlardır ve birbirlerine büyük bir tutku ile bağlanmışlardır. Kalplerinin sesini dinleyen aşıklar, Zeynep’in ailesinin

BiR DENiZ HiKAYESi 1.BöLüM 2. FRAGMAN

tüm itirazlarına karşın hayatlarını birleştirmiş ve küçük Deniz doğmuştur. Lakin yaşam onları bir halde ayırmıştır. Aradan yıllar geçmiş, Zeynep eşi Semih ile çıktığı tekne gezisinde bir kasabada Deniz ile karşılaşmış ve ona çok aşırı ısınmıştır. Bu karşılaşmadan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak; başta Deniz, Hakan ve Zeynep olmak üzere herkes kendini büyük bir tufanın içerisinde bulacaktır.
Bir Deniz Hikayesi Emre Kızılırmak (Hakan) kimdir biyografisi

Bir Deniz Hikayesi dizisi başrol oyuncusu Emre Kızılırmak meselesi için ve oynadığı karakteri mevzusunda yaşam öyküsü bilgilere ulaşabilirsiniz.Emre Kızılırmak nereli,boyu,yaşı,kilosu,oynadığı diziler ve oynadığı filmler mevzusunda biyografi vikipedi aşağıda paylaşılmıştır.
Bir Deniz Hikayesi 1. Bölüm Fragmanı


Kanal D’nin imalını Erler Film, yapımcılığını Türker inanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı, senaristliğini Aylin Süer’in kaleme aldığı başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak, komut Berke Zincidi, şair çobanoğlu, Başak Parlak, Caner Kurtaran bunun gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Bir Deniz Hikayesi”, bu akşam saat 20:00`de seyirci ile icatmaya hazırlanır.

Kanal D’nin imalını Erler Film, yapımcılığını Türker inanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı, senaristliğini Aylin Süer’in kaleme aldığı başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak, emir Berke Zincidi, ozan çobanoğlu, Başak Parlak, Caner Kurtaran bu gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Bir Deniz Hikayesi”, bu akşam saat 20:00`de seyirci ile icatmaya hazırlanıyor.
SHARE

Milan Tomic

bir deniz hikayesi,bir deniz hikayesi dizisi,bir deniz hikayesi bölümleri,bir deniz hikayesi fragmanları,bir deniz hikayesi tanıtımları,bir deniz hikayesi fotoğrafları,bir deniz hikayesi haberleri,bir deniz hikayesi oyuncuları,bir deniz hikayesi yönetmen,bir deniz hikayesi senaryo,bir deniz hikayesi senarist,bir deniz hikayesi konusu,bir deniz hikayesi özel klipleri,bir deniz hikayesi son bölüm,kanal d,begüm birgören,emre kızılırmak,emir berke zincidi.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

  • Image