Reklam

Sponsor Bağlantılar

sad

Bir Deniz Hikayesi Hangi Kanalda Ne zaman Yayınlanır ?

Kanal D’nin yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker inanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı, senaryosunu Aylin Süer’in kaleme aldığı başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak, emir Berke Zincidi, şair çobanoğlu, Başak Parlak, Caner Kurtaran benzeri isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Bir Deniz Hikayesi”, Eylül ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanmaktadır.

yaşamın ayırdığı bir aile, oğlunu annesiz büyütmek durumunda kalan bir baba... Sıcacık öyküsü ve güçlü oyuncu kadrosu ile "Bir Deniz Hikayesi", Eylül`de Kanal D`de başlıyor.

Eylül’de izleyici ile buluşmaya hazırlanmakta olan “Bir Deniz Hikayesi” ’nin genel hikayesi ise şöyle;

Küçük Deniz, bir kasabada çok aşırı sevdiği ve kahramanı olarak gördüğü babası Hakan ile beraber mütevazı bir hayat sürmektedir. Mahallenin esnafı sebebi ile bütün haylazlıklarına karşın aşırı sevilen Deniz, mutlu bir çocuktur; ama annesinin yaşamda olduğunu bilmediğinden, Deniz’in bir yanı daima eksiktir. Hakan ile Zeynep ise, Hakan teknesinde kaptanlık yaparken tanışmışlardır ve birbirlerine büyük bir tutku ile bağlanmışlardır. Kalplerinin sesini dinleyen aşıklar, Zeynep’in ailesinin tüm itirazlarına rağmen hayatlarını birleştirmiş ve küçük Deniz dünyaya gelmiştir. lakin hayat onları bir şekilde ayırmıştır. Aradan yıllar geçmiş, Zeynep eşi Semih ile çıktığı tekne gezisinde bir kasabada Deniz ile karşılaşmış ve ona çok fazla ısınmıştır. Bu karşılaşmadan sonra hiçbir şey eskisi bu gibi olmayacak; başta Deniz, Hakan ve Zeynep olmak üzere herkes kendini büyük bir tufanın içerisinde bulacaktır.
SHARE

Milan Tomic

bir deniz hikayesi,bir deniz hikayesi dizisi,bir deniz hikayesi bölümleri,bir deniz hikayesi fragmanları,bir deniz hikayesi tanıtımları,bir deniz hikayesi fotoğrafları,bir deniz hikayesi haberleri,bir deniz hikayesi oyuncuları,bir deniz hikayesi yönetmen,bir deniz hikayesi senaryo,bir deniz hikayesi senarist,bir deniz hikayesi konusu,bir deniz hikayesi özel klipleri,bir deniz hikayesi son bölüm,kanal d,begüm birgören,emre kızılırmak,emir berke zincidi.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

  • Image