Reklam

Sponsor Bağlantılar

sad

Bir Deniz Hikayesi 1. Bölüm Ne zaman Yayınlanacak ?

çekimlerine Ağustos ayında istanbul’da başlanan ve yeni sezonun dört gözle beklenen yapımlarından “Bir Deniz Hikayesi”nin ilk fotoğrafları basın ile paylaşıldı. Dizinin başrol oyuncularından Begüm Birgören, Emre Kızılırmak ve komutkomutkomut Berke Zincidi ile gerçekleştirilen konsept fotoğraf çekimleri Ağva’da gerçekleştirildi. Mehmet Turgut objektifine birlikteberaber poz vericielde eden oyuncular, yüksek enerji ve uyumları ile dikkat çektiler.


Salı akşamı saat 20:00'de seyirci ile buluşmaya hazırlanan “Bir Deniz Hikayesi” ’nin umumi hikayesi ise şöyle;

minik Deniz, bir kasabada çok fazla sevdiği ve kahramanı şekilde gördüğü babası Hakan ile beraberbirlikte mütevazı bir hayat sürmektedir. Mahallenin esnafı tarafındannedeni ile bütün haylazlıklarına rağmenkarşın çok fazla sevilen Deniz, mesut bir çocuktur; fakatlakin annesinin yaşamda bulunduğunu bilmediğinden, Deniz’in bir yanı her zaman vakit daima eksiktir. Hakan ile Zeynep ise, Hakan teknesinde kaptanlık yaparken tanışmışlardır ve birbirlerine büyük bir tutku ile bağlanmışlardır. Kalplerinin sesini dinleyen aşıklar, Zeynep’in ailesinin tümbütün itirazlarına rağmenkarşın hayatlarını birleştirmiş ve küçük Deniz dünyaya gelmiştir. Amafakat hayat onları bir halde ayırmıştır. Aradan yıllar geçmiş, Zeynep eşi Semih ile çıktığı tekne gezisinde bir kasabada Deniz ile karşılaşmış ve ona aşırı ısınmıştır. Bu karşılaşmadan sonra aslabirhiç bir şey eskisi şeklindegibişeklinde olmayacak; başta Deniz, Hakan ve Zeynep olmak üzere hepimiz kendini büyük bir tufanın arasındaiçerisinde bulacaktır.

Bir Deniz Hikayesi yapım ve oyuncu ekibi:

Yapım                                 : Erler Film
Yapımcı                              : Türker inanoğlu
genel Koordinatör              : Yılmaz Ekmekçi
Uygulayıcı Yapımcı             : yürekliyürekliaslıgözü pek Koçak
Yönetmen                            : Aydın Bulut
Senaryo                               : Aylin Süer
Görüntü Yönetmeni             : Durmuş Sorkut
Sanat Yönetmeni                 : Mayıs Sanat
Oyuncular                            : Begüm Birgören (Zeynep), Emre Kızılırmak (Hakan), komutbuyrukkomut Berke Zincidi (Deniz), ozan çobanoğlu (Ahmet), Başak Parlak (Reyhan), Simay Tuna ufak (Mahide), Cevdet Arıcılar (Aslan Bey), Caner Kurtaran (Semih), Nihal Koldaş (Sıdıka), Beste Vural (Azra), duygu Boztepe (Sude), Merve Kızıl (bir hale) Mehmet şahin (Musa), Tuba Kantoğlu (Müdire)
SHARE

Milan Tomic

bir deniz hikayesi,bir deniz hikayesi dizisi,bir deniz hikayesi bölümleri,bir deniz hikayesi fragmanları,bir deniz hikayesi tanıtımları,bir deniz hikayesi fotoğrafları,bir deniz hikayesi haberleri,bir deniz hikayesi oyuncuları,bir deniz hikayesi yönetmen,bir deniz hikayesi senaryo,bir deniz hikayesi senarist,bir deniz hikayesi konusu,bir deniz hikayesi özel klipleri,bir deniz hikayesi son bölüm,kanal d,begüm birgören,emre kızılırmak,emir berke zincidi.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

  • Image